Lifta Green logo
tel+359 878 355 076 bg eng

За нас

ЛИФТА ГРИЙН ТЕХНОЛЪДЖИ ЕООД има за цел да предложи качествени продукти и услуги на своите клиенти по професионален начин и с внимание към детайлите. Най-ценно за нас е вие, нашите клиенти, да бъдете доволни от съвместната ни работа. И за да постигаме това, ние се стремим да поддържаме високо качество на услугите, да ви консултираме професионално, както и да подбираме за вас най-добрите продукти за спецификата на работа в България. Продукти с доказано световно качество, здравина, лесни за експлоатация и поддръжка, ергономични, безопасни, и съвсем не на последно място, на най-добрите възможни цени.

Основната дейност на фирмата е продажба и сервиз на машини и оборудване за дърводобив и дърво преработване. Началото бе поставено през 2010 г., когато направихме първите стъпки като оторизиран дилър на машините за рязане и цепене на дърва PALAX (Финландия), които само за няколко месеца се оформиха като пазарен лидер в този сегмент – позиция, която не отстъпваме и до днес. Основната причина за това не е единствено добрата цена на продукта, но и самия продукт – здрави, бързи, опростени като устройство, лесни и евтини за поддръжка машини, а като добавим и допълнителното оборудване, което правим на някои от моделите за да се постигне най-добрата ефективност… резултатите са налице. И ние се стремим постоянно да поддържаме нивото и да се вслушваме във вашите препоръки, за да разчитате на най-добрата функционалност за вашата машина. През изминалите години ние постоянно търсихме други видове техника с подобно съотношение цена-качество, с които да обогатим гамата от предлагани продукти. Към момента част от другите основни продукти, които ЛИФТА ГРИЙН предлага на своите клиенти, са дробилки за производство на дървесен чипс JUNKKARI (Финландия), горско стопански лебедки UNIFOREST (Словения), сортиментни ремаркета и кранове FARMA (Швеция/Естония) и други.

Гледаме на пред с постоянната мисъл за усъвършенстване и за постигане на удовлетвореност у вас – нашите клиенти, и ще се радваме да споделяте с нас вашите препоръки в тази насока.

about us
about us

Лифта Грийн Технолъджи ЕООД Пловдив 4004, Адрес: ул. Кукленско Шосе 15 Телефон/факс: +359 (0)32 678156 Мобилен: +359 (0)878 355 076
Web design 3 Design ltd