Lifta Green logo
tel+359 878 355 076 bg eng

Промоции

В този раздел ще намерите информация за продукти и/или услуги, за които са валидни специални условия. Част от продуктите са нашите най-продавани модели машини, за които предлагаме перманентно нашите специални условия - фиксирана специална цена. Друга част са нови продукти, или услуги, за които важат специални условия в рамките на определения период на промоцията.


PALAX KS 35 Ergo SM – TUNNING

ПОСТОЯННО НИСКА ЦЕНА: 21 500 Лева без ДДС.

Най-успешния и най-продаван модел на Български пазар. Процесор за производство на дърва за огрев, за диаметри до 37 см. Здрава, надеждна и бърза машина, на която серийно монтираме допълнително оборудване за повишаване на скоростта на работа, а съответно и производителността. Машината е с електромотор 15 kW, мощни хидравлични помпи, радиатор за охлаждане на маслото и др. Пълен ход на цилиндъра за цепене(работен и обратен ход) – под 3 секунди!


Забележка! Подробни данни и видео за машината ще намерите в раздел „Процесори за рязане и цепене на дърва”, модел PALAX KS 35 Ergo.

PALAX ACTIVE

НОВ МОДЕЛ !!! БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЦЕНИ!!! PALAX Active (KS27) е новият модел на Финландския производител, предназначен да осигури възможност за професионална работа и на по-малки складове и производители, като с това спомогне за разрастването им, чрез предлагане на висококачествен продукт и/или услуга. Разнообразието във вариантите за задвижване от трактор, електромотор, или бензинов двигател HONDA (13 к.с.) Ви дава богат избор и възможност да работите, дори ако не разполагате с трифазно електричество на производствената си площадка, а с мобилните варианти може да предлагате и услуги по домовете на Вашите клиенти. Освен това, за да оправдае предназначението си (за по-малките производители) моделът се предлага изключително добри цени!!!
Забележка! Подробни данни и видео за машината ще намерите в раздел „Процесори за рязане и цепене на дърва”, модел PALAX ACTIVE.

UNIFOREST – лебедки, грайфери, машини за цепене.

ЗА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА UNIFOREST - СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА ОТ -10% ДО КРАЯ НА 2013г.

За успешно начало на сътрудничеството ни с UNIFOREST, като нова марка за Българския пазар, предлагаме нашите специални ценови условия. По време на изложението БУЛ ФОРЕСТ 2013 (30.Май – 1.Юни.2013, Мечи Чал, Чепеларе) всички продукти на Словенския производител ще се предлагат с -10% специална отстъпка. И за да имате достатъчно време да направите своя избор на спокойствие, ще запазим валидността на предложението си до края на 2013г.

Забележка! Подробни данни за различните продукти може да намерите в нашия сайт. Или още по-лесно - като се свържете с нашите консултанти.

Услуги

РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МАШИНИ.

ПРЕНАВИВАНЕ НА ЕЛЕКТРО МОТОРИ И ДРУГИ.

НОВО!!! В сектора на техническите услуги, в базата на Лифта Грийн Технолъджи, отваря врати работилница за пренавиване на електромотори. Работата се извършва от специалисти със солиден опит и познания в тази област, което гарантира високото качество на услугата. За повече информация, моля свържете се с нашите консултанти.


Лифта Грийн Технолъджи ЕООД Пловдив 4004, Адрес: ул. Кукленско Шосе 15 Телефон/факс: +359 (0)32 678156 Мобилен: +359 (0)878 355 076
Web design 3 Design ltd