Lifta Green logo
tel+359 878 355 076 bg eng

Новини и изложения

LOGOSOL (Швеция). Нова Година - ново партньорство
ЛИФТА ГРИЙН продължава да обогатява продуктовата си гама с нови попълнения от високо качество на цени без конкуренция. Този път за 2015 г. новите неща са от Швеция!
LOGOSOL е компания с традиции, която съчетава високото качество с разумни цени - комбинация, която винаги сме търсили за вас, нашите клиенти. Продуктовата гама е толкова разнообразна, че вече се чудим как бихме могли да поберем цялата информация в нашия сайт. Като се започне от малките банцигови установки с верижен трион, през професионалните банцизи и касетъчни триони, до машини за фасониране и производство на заготовки от дърво за мебелната промишленост - всичи машини са изработени с максимално опростено устройство, което ни гарантира надеждност, сигурност и ниски експлоатационни разходи.

А в допълнение към всичко това, получавате и гаранциите на LOGOSOL, които показват нашата увереност в качеството и функционалността на машините. Освен 2 години гаранция на продукта, LOGOSOL ви дава и 60 дни гаранция за връщане на парите. Ако по някаква причина в рамките на тези 60 дни, решите, че искате да върнете продукта, ние се ангажираме да ви върнем заплатената от вас стойност на машината.

НОВО!!! МОЩНИЯТ ВЕРИЖЕН ТРИОН ОТ ТУРЦИЯ
Както всяка година, ЛИФТА ГРИЙН се стреми да допълни и обогати продуктовата гама с нови попълнения от високо качество на цени без конкуренция. В началото на 2014 г. ви представяме ТЕPKEM - МОЩНИЯТ ВЕРИЖЕН ТРИОН ЗА ЦЕЛИ ПАКЕТИ И ГОЛЕМИ ТРУПИ.

Подробна информация за него може да откриете на сайта ни в раздел "Машини за рязане и цепене на дърва", а за пръв път на Българския пазар ще го представим на изложението "Природа, Лов, Риболов" в Пловдив от 19-ти до 23-ти Март 2014.

БУЛФОРЕСТ ШОУ 2013
От 30.Май до 01.Юни. 2013 на връх Мечи Чал, Чепеларе, ще се проведе годишното специализирано изложение за горско стопанство, машини и технологии БУЛФОРЕСТ шоу 2013. Лифта Грийн Технолъджи ЕООД, съвместно с UNIFOREST (Словения), ще участва с богато разнообразие от продукти. Допълнително ще публикуваме подробности за участието си, експонатите и специалните промоции по време на изложението.

Ще се радваме да ви посрещнем на нашия щанд! Заповядайте!

UNIFOREST вече и в България, чрез Лифта Грийн.
"Лифта Грийн Технолъджи" започна 2013 г. с началото на едно многообещаващо ново сътрудничество, което да обогати гамата качествени продукти, които подбираме специално за нашите клиенти.

С радост приехме да бъдем оторизиран дилър на Словенския производител UNIFOREST, защото те произвеждат точно това, което ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти - продукти с отлично качество и ергономичност на изключително добри цени. Разнообразието от модели и практичността на приложените в тях технически решения, които ще намерите в гамата от лебедки, машини за цепене и други, е плод на внимателно вслушване в изискванията и съветите на Вас - нашите клиенти. Други черти, които правят продуктите на UNIFOREST толкова ценени от клиентите са тяхната здравина, надеждност и елементарната им и евтина поддръжка - нещо много важно в дългосрочен план.

За да се запознаете и на живо с качеството на Словенския производител, сме планирали на специлаизираното изложение "БУЛФОРЕСТ - 2013" да Ви покажем един богат асортимент от лебедки, машини за цепене, циркуляри, грайфери и други. Освен това, за промотиране на новата за Българския пазар марка, абсолютно всички продукти на UNIFOREST ще бъдат предлагани на специални ценови условия.

НОВ УЕБ САЙТ
В морето от информация на 21 век, човек е трудно да се ориентира. За това решихме, за Ваше улеснение, да направим нашия чисто нов, модерен уеб сайт по начин, който да е лесен и разбираем за всеки, да поднесем информацията максимално систематизирано и подредено, и не на последно место с визия приятна за окото. Надяваме се да сме успели. Ще се грижим за постоянното обновяване и актуализиране на информацията, за да ви държим в течение на новостите.

БУЛФОРЕСТ ШОУ 2013
От 30.Май до 01.Юни. 2013 на връх Мечи Чал, Чепеларе, ще се проведе годишното специализирано изложение за горско стопанство, машини и технологии БУЛФОРЕСТ шоу 2013. Лифта Грийн Технолъджи ЕООД, съвместно с UNIFOREST (Словения), ще участва с богато разнообразие от продукти. Допълнително ще публикуваме подробности за участието си, експонатите и специалните промоции по време на изложението.

Ще се радваме да ви посрещнем на нашия щанд! Заповядайте!Лифта Грийн Технолъджи ЕООД Пловдив 4004, Адрес: ул. Кукленско Шосе 15 Телефон/факс: +359 (0)32 678156 Мобилен: +359 (0)878 355 076
Web design 3 Design ltd